Taros Kami

Ningbo Guli Imp. & Exp. Co., Ltd.

alamat

Kamar 329, lanté 3, Tianlong Tech Park, No. 535, Kangqiao Selatan Jalan, Jiangbei Dist., Ningbo, Zhejiang, Cina (Daratan)

Surélék

gary@guliindustry.com

telepon

+ 86-574-87656224

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !