• banner01
  • banner02
  • banner03
  • Mandi Saniter Ware Pancuran Siapkeun

    Mandi Saniter Ware Pancuran Siapkeun

  • Cecekelan panto konci Jeung Key

    Cecekelan panto konci Jeung Key

  • Mandi Single cecekelan Nyeuseuh Citarum keran

    Mandi Single cecekelan Nyeuseuh Citarum keran

Naon urang ngalakukeun?

  • 7f74fa44

Ningbo Guli Impor & Ékspor Co., Ltd diadegkeun dina 25th Désémber 2014, anu ibukota kadaptar éta salah juta, éta husus di panto sarta jandela hardwre, Saniter Ware, patempatan otomatis, machining precision. Parusahaan urang aya di kota Riverside geulis Ningbo.
Kabéh lila, parusahaan urang tina "kiridit heula, customer mimitina, dua-win munggaran" kanggo maksud, moal nyandak "layanan palanggan" ka tempat munggaran.

WhatsApp Online Chat !