• banner01
  • banner02
  • banner03
  • Jedhing Sanitary Ware Shower Set

    Jedhing Sanitary Ware Shower Set

  • Handle Kunci Pintu Key

    Handle Kunci Pintu Key

  • Jedhing Single Handle Wash Basin Faucet

    Jedhing Single Handle Wash Basin Faucet

Apa kita apa?

  • 7f74fa44

Ningbo Guli Import & Export Co., Ltd iki diadegaké ing 25 Desember 2014, kang ibukutha kadhaptar ana siji yuta, iku specialized ing lawang lan jendhela hardwre, sanitary ware, auto parts, mesin. Our company is located in kutha ing pinggir kali ayu Ningbo.
Kabeh dawa, kita perusahaan saka "kredit pisanan, customer pisanan, loro-menang pisanan" kanggo tujuan, bakal njupuk "layanan customer" kanggo Panggonan pisanan.

WhatsApp Online Chat !